Pflastersteine

ERIMA IN DE JUPILER PRO LEAGUE, EERSTEKLASSE VOETBAL: ERIMA OFFICIËLE PARTNER VAN ROYAL EXCEL MOESKROEN

3. mei 2017

Een primeur voor ERIMA-België: Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 17-18 kleedt ERIMA voor het eerst een belgische eersteklasse voetbalclub aan.  Royal Excel Moeskroen en ERIMA hebben een contract ondertekend voor 2 seizoenen, waarmee ERIMA dus officiële kledingpartner van de eersteklasser is.

 

 

„Wij zijn zeer enthousiast om samen met Royal Excel Moeskroen onze strategie binnen het voetbal te kunnen uitbouwen.  De eerste club binnen de Jupiler Pro League, het hoogste niveau voetbal in België, is een feit!“ zegt een tevreden Kristof Cloostermans, directeur ERIMA-België.

Royal Excel Moeskroen kiest voor de eerste ploeg voor de ERIMA-teamlijn RAZOR 2.0.

Deze lijn omvat buitengewoon functionele en innovatieve artikelen en geeft in de kleurencombinatie  rood/zwart/wit de juiste uitstraling voor Moeskroen weer.  Daarnaast zorgen de speciaal voor Royal Excel Moeskroen ontworpen tenues voor een extra opvallende look. 

 

Voor de jeugd is de keuze gevallen op de collectie CLASSIC TEAM.   Deze lijn biedt een perfecte look in klassieke stijl. De robuuste en slijtvaste materialen van deze collectie zijn bestand tegen alle omstandigheden en daarbovenop is deze collectie in de kindermaten verkrijgbaar vanaf maat 104 !

 

« ERIMA is door haar expertise, diversiteit en ruim assortiment in topkwaliteit, de ideale kledingpartner voor ons.  Wij zijn zeer opgetogen om met dit kledingmerk in zee te kunnen gaan.“ verklaart een enthousiaste Gautier Facon, commercieel directeur van Royal Excel Moeskroen.

 

Foto : van links naar rechts : Hicham Zahid (ERIMA) – Kristof Cloostermans (ERIMA) – Gautier Facon (Royal Excel Moeskroen) –

Vincent Six (Intershoe) –  Foto ERIMA : vrij voor gebruik

 

Vragen?

ERIMA  e-mail: [email protected]