Pflastersteine

ERIMA finaliseert haar project „Home of Teamsport“ door aankoop van bouwgronden in Kirchentellinsfurt

3. augustus 2016

ERIMA finaliseert met de aankoop van 2 stukken bouwgrond haar project “Home of Teamsport”.  Naast het eerste terrein van 19.000 m², waar het nieuwe logistiek centrum komt, heeft ERIMA nu een tweede terrein van 12.000 m² erbij, waar het nieuwe ERIMA-kantoorgebouw zal gebouwd worden.  De aanvang van de werken is voorzien op 22 september 2016.

 

„Alle onderhandelingen in verband met de aankoop met de stad Kirchentellinsfurt zijn positief verlopen.  Dit is voor ons al een grote stap naar een grootse toekomst.” zegt ERIMA-eigenaar Wolfram Mannherz bij de ondertekening van het contract met burgemeester Bernd Haug.  Wolfram Mannherz heeft de mogelijkheid tot verdere uitbreiding benut door de aankoop van 12.000m² extra.  De reeds aangekochte 19.000m²  kunnen zo volledig benut worden voor de bouw van het nieuwe logistiek centrum, de extra 12.000 m² voor het administratieve gebouw.

 

De focus ligt vooreerst op de bouw van het nieuwe magazijn, dat midden 2017 operationeel moet zijn.  Daarna begint de detailplanning van de kantoorgebouwen, zodat in 2020 de laatste medewerkers de nieuwe centrale in Kirchentellinsfurt kunnen betrekken.

 

„Met de aankoop van deze gronden hebben we de basis voor de nieuwe thuis van de teamsport, het „Home of Teamsport“ gelegd.  De komende maanden zullen beslissend zijn om in september de eerste steen te kunnen leggen.  Dat wordt een fantastisch moment.“, verheugd Wolfram Mannherz zich.

 

Reeds in maart maakte ERIMA de verhuis van de centrale te Pfullingen naar het +/- 10 km daarvandaan Kirchentellinsfurtse industriegebied Mahden bekend.  Het daar geplande logistiek centrum inclusief de kantoorgebouwen is de basis voor de verdere groei van de onderneming.

 

 

Vragen?

ERIMA  e-mail: [email protected]