Pflastersteine

ERIMA officiële kledingsponsor Veranda’s Willems – Crelan – Charles Pro Cycling Team

30. januari 2017

Met ingang van 1 januari 2017 is ERIMA officieel kledingpartner van het Veranda’s Willems – Crelan – Charles Pro Cycling Team. ERIMA-directeur België Kristof Cloostermans en Nick Nuyens, die zelf op een succesvolle wielercarrière kan terug blikken, bekrachtigen de samenwerking.

De oprichters en eigenaars van de succesvolle wielerploeg met toppers Van Aert, Dupont en Devolder, kiezen voor de aankleding van hun team voor het Multi-Teamsportmerk ERIMA.

Met haar uitgebreid gamma voorziet ERIMA het complete team van de perfecte uitrusting voor en na alle wedstrijden. ERIMA zorgt voor een totaalpakket, gaande van kleding tot tassen, accessoires en reiskoffers. „De keuze voor ERIMA als compleetuitruster is een evidente keuze“, aldus Nick Nuyens.

Voor de aankleding van het team alsook voor de rest van de entourage, gaat de keuze uit naar de Razor Line 2.0 in de kleurstelling zwart/wit.  Deze lijn voldoet uiteraard aan de strenge technische eisen van de renners en de mechaniekers.  Verder worden ook de Outdoor Basics gekozen zoals o.a. de Basic Softshell, het doorstikte winterjack en het fleece jack.  De Basic hoodie, laptoptas, travel pack, reiskoffer en diverse andere praktische artikelen vervolledigen het assortiment, dat op een grote tevredenheid mag rekenen.

Huidig Belgisch kampioen cyclocross Wout Van Aert verdedigt, samen met zijn coach Niels Albert aanstaande zondag, 29 januari 2017 zijn Wereldkampioenstrui op het Wereldkampioenschap te Luxemburg. 
Op de weg moet Timothy Dupont met ondersteuning van het team bestaande uit 12 renners, o.a. van tweevoudig Ronde van Vlaanderen winnaar Stijn Devolder, voor de zegeruikers zorgen.

„Wij zijn als ERIMA-België zeer trots deel te kunnen uitmaken van dit topteam binnen één van de populairste Belgische topsporten.  Onder het bekende ERIMA-motto: GET TOGETHER AND WIN! verheugen wij ons alvast op de vele overwinningen van het Veranda’s Willems – Crelan – Charles Pro Cycling Team” aldus Kristof Cloostermans, directeur ERIMA-België.

 

*foto’s: contractsniper: Kristof Cloostermans, Nick Nuyens, ERIMA, vrij voor gebruik - Snipergroepsfoto: King of Hearts.

Vragen?

ERIMA  e-mail: [email protected] -  Internet: www.erima.be