Pflastersteine

Nieuw ERIMA-collectieboek 2017 boordevol nieuwigheden

7. februari 2017

ERIMA start het jaar 2017 met een nieuw collectieboek.  Op bijna 350 pagina’s presenteert het sportmerk de actuele teamsportcollectie met talrijke nieuwigheden alsook bekende producten. 

 

 

In het middelpunt van de teamsportcatalogus staan de vele nieuwigheden van de sportartikelfabrikant.  Gestart met de sinds december verkrijgbare tenniscollectie Masters tot en met de nieuwe basics, vernieuwde hardware en accessoires, heeft ERMA een omvangrijk en innovatief assortiment aan nieuwe innovaties op de markt gebracht.

 

Centraal in de collectie staat de nieuwe teamline CLUB 1900 2.0, die het asymmetrische design van haar voorganger behoudt.  De naam van deze lijn is het jaar waarin het sportmerk ERIMA is ontstaan.  Zowel tien verschillende kleurstellingen alsook tien afzonderlijke stijlen maken talrijke combinaties mogelijk, die voor een breed publiek geschikt zijn.

 

Een zeer nuttige feature voor de vakhandel:  Het collectieboek van ERIMA is door een register in de kantlijn nog overzichtelijker en makkelijker in gebruik:  Een nieuw, modern design, waarin de geliefde overzicht- en innovatiepagina’s zijn behouden.

 

De nieuwe teamsportcatalogus kan op de ERIMA-homepage bekeken en besteld worden.  Zoals steeds, is alle beeldmateriaal van het collectieboek beschikbaar via de ERIMA-Mediapool en kunnen de vakhandelaars hiervan gebruik maken ter ondersteuning van hun verkoopsactiviteiten.

 

Vragen?

ERIMA  e-mail: [email protected]