Pflastersteine

Record bij ERIMA: 99% van de actuele collectie in stock !

21. september 2016

Met een huidige voorraad van meer dan 3,8 miljoen artikelen in het centraal magazijn garandeert ERIMA haar dealers de absolute beschikbaarheid in de branche:

Meer dan 99 procent van het gehele assortiment is actueel constant verkrijgbaar wat snelle leveringen voor het sportmerk mogelijk maakt, ook bij grote bestellingen.

 

De afgelopen twee jaar is sportspecialist ERIMA gecumuleerd met 25% gegroeid en heeft binnen alle sportdisciplines nog nooit zo veel vraag gehad.  Vooral binnen de teamsport alsook binnen het NOOS-bereik, is een hoge beschikbaarheid zeer belangrijk.  Verenigingen en winkeliers verwachten een snelle en complete levering, wat voor ERIMA, ook met de gerealiseerde groei, geen probleem is.  Met een top-voorraad van 99%  is ERIMA de koploper onder de teamsportaanbieders.

 

Alleen door exacte berekeningen en een perfect geplande logistiek is dit realiseerbaar.  De enorme groei blijft natuurlijk in het centraal magazijn niet onopgemerkt.  Daar wachten meer dan 3,8 miljoen artikelen om aan alle sporters overal ter wereld verstuurd te worden – dit voor het eerst in de geschiedenis van ERIMA.

 

„Een voorraad als deze maakt de verkoop in teamsport en NOOS voor onze winkeliers duidelijk beter en gemakkelijker. Onze enorme stock is een onmisbare service voor onze dealers en onze verenigingen, waarvoor we dan ook alles in beweging zetten om dit te behouden en verder uit te bouwen“, aldus Wolfram Mannherz van ERIMA.

 

GET TOGETHER AND WIN

 

 

Foto:

In het centrale magazijn verzekeren meer dan 3,8 miljoen artikelen de voorraad van 99%

 

 

Vragen?

ERIMA  e-mail: [email protected]www.erima.be