HANDBAL: SG Flensburg-Handewitt wint zesde ERIMA-cup.

13. augustus 2015

Ook dit jaar was de ERIMA-cup een groot succes. Voor +/- 6.000 toeschouwers boden de vier deelnemende teams een weekend lang handbal van topklasse. SG Flensburg-Handewitt ging als eerste ERIMA-team de geschiedenis in als uiteindelijke winnaar.

Al voor de zesde keer was het « handbal rules » tijdens de ERIMA-cup in Bremen. Het toernooi was bezet met topteams uit de Duitse Bundesliga. Hier kwamen ruim 6.000 enthousiaste handballiefhebbers op af, die tijdens de super spannende wedstrijden een wervelende show te zien kregen. De voorrondes van zaterdag eindigden in een herhaling van de finale van 2014: SG Flensburg-Handewitt behaalde uiteindelijk middels het zevenmeterwerpen de overwinning. In de tweede halve finale kwalificeerden de Rhein-Neckar-Löwen zich voor de finale op zondag.

Voor een uitverkochte zaal won SG Flensburg-Handewitt de ERIMA-finalederby met 23 :19